Over de chef: Tim Kasperaitis
Vuur is mijn element. Het brengt smaak, vakmanschap en beleving samen. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door eten en het ontdekken van nieuwe smaken en texturen.
Ervaring en vakmanschap
Mijn culinaire reis begon bij het Ron Blaauw College, waar ik mijn technische vaardigheden en visie op smaak en presentatie heb verfijnd. Daarna deed ik praktijkervaring op in de keuken van Restaurant Wils, waar ik leerde hoe vuur een gerecht naar een hoger niveau tilt.
Smaakvolle creaties
Met jarenlange ervaring en een liefde voor koken, creëer ik gerechten die verrassen en inspireren. Ik deel graag mijn kennis, laat zien hoe smaken samenkomen en ga met je in gesprek over jouw culinaire wensen.
-Tim Kasperaitis -

Laat je meenemen in de wereld van vuur!
Laten we kennismaken en ontdekken hoe wij jouw diner, catering of event tot een culinair succes maken.
- 06 - 1476 4099
- info@studiosmaeck.nl
- KvK 86144235
- BTW NL 002951820B53
Emiel Woestenberg2025-07-06Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is. Een geheel verzorgd Portugese buffet in tapas stijl om van te smullen! Tim zorgt voor (h)eerlijke ingrediënten en weet hier fantastische gerechten van te maken geheel in eigen stijl. Sanne Kuijpers2025-06-26Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is. Tim is een geweldige kok. En een heel fijn persoon om mee samen te werken. Onze ideeën hebben we samen vertaald naar een heerlijk Italiaans diner om ons 10 jarig huwelijk te vieren. Het zag er allemaal mooi uit en de gasten waren super enthousiast. Het is duidelijk dat Tim veel passie heeft voor wat hij doet. Als je iets bijzonders wil organiseren dan ben je hier aan het juiste adres.Gecertificeerd door: TrustindexHet geverifieerde Trustindex-badge is het universele symbool van vertrouwen. Alleen de beste bedrijven kunnen het geverifieerde badge krijgen met een beoordeling boven 4.5, gebaseerd op klantbeoordelingen van de afgelopen 12 maanden. Lees meer
© 2025 Studio Smaeck. Alle rechten voorbehouden.